Kevätsesonkitilaus

Toukokuussa puutarha herää eloon kuin taikaiskusta. Sesonkitilaus seurailee puutarhan heräämistä kevääseen ja lopulta kesään. Kukinta alkaa herkillä ja tuoksuvilla erikoisnarsisseilla siirtyen mitä kauniimpiin tulppaaneihin, kuten maalaukselliset Rembrandt-lajikkeet, korkeat liljatulppaanit, romanttiset pionikukkaiset
ja dramaattiset papukaijatulppaanit.
Tulppaaneita kasvaa puutarhassa tänä vuonna jopa poikkeukselliset 15 000 kappaletta!
 
Kimppujen koko ja muoto vaihtelee viikoittain, kuten puutarhan kukintakin elää koko ajan. Kevät on suuri tarina, ja sesonkitilaus on palanen tuota tarinaa.

Sesonkitilaus on tänä vuonna 4 viikon mittainen viikkokimpputilaus, joka sisältää yhteensä 5 erilaista kimppua. Lupaan, että sesonkitilaus tulee olemaan elämyksellinen kuukauden mittainen kukkakylpy!

Kevätsesonki alkaa säistä riippuen toukokuun toisella tai kolmannella viikolla. Tiedotan jokaista tilauksen tehnyttä sesonkitilauksen tarkasta alkamisajankohdasta sähköpostilla sekä sosiaalisessa mediassa. Kimput toimitetaan joka viikko samaan aikaan noutopaikkoihin, mistä ne voi hakea oman aikataulun mukaan.

EDIT! Poikkeuksellisen kylmän kevään vuoksi sato saattaa kypsyä vasta toukokuun viimeiselle viikolle. Tuolloin tilauksen pituus lyhenee 3 viikkoon, ja kahtena viikkona on luvassa kaksi kimppua. Päivitän tilannetta instagramissa sekä tiedotan tilauksen tehneitä sähköpostitse. 

Kevätsesonkitilaus on myös saatavissa kimppatilauksena. Kysy lisää täällä.

Jokaisesta tilauksesta lahjoitetaan 20e Pelastakaa Lapset ry:lle Ukrainan kriisirahastoon.

Tee sesonkitilaus