Tuotteemme

Kukkasipulimyynti

Myymme syksyisin kuratoidun valikoiman erikoistulppaanien ja -narsissien sekä muutamien muiden kevätkukkien sipuleita.

Kaikki lajikkeet kasvavat myös omassa kukkatarhassamme ja soveltuvat erinomaisesti leikkokäyttöön.

Syksyn 2021 sipulimyynti

Nämä kevätkukat on valikoitu huolella varmistamaan kukinta alkukeväästä kesän alkuun asti, ottaen huomioon myös oman puutarhan leikkokukista haaveilijat. Joukossa on niin monivuotisiin istutuksiin sopivia kuin todennäköisemmin yksi- tai kaksivuotisiksi jääviä, näyttäviä leikkolajikkeita. Lajikkeet on valikoitu myös toimimaan hyvin yhdessä eri kukinta-aikoina.

Voit rakentaa kukista oman kokonaisuutesi käyttämällä apuna valmiita ehdotuksia, tai vaihtoehtoisesti voit tilata Keväästä kesään -istutuspaketin, joka sisältää myös muutamia lajikkeita, joita ei ole erikseen myynnissä.

Kukkasipulit toimitetaan ovelle (tai oven taakse, jos et ole kotona) lokakuun aikana, riippuen hieman siitä, milloin sipulit saapuvat Hollannista. Toimitusalueita ovat pääkaupunkiseutu, Sipoo, Porvoo, Loviisa sekä Kotka. Pystymme kuljettamaan pienen erän sipulitilauksia myös Turkuun ja sen lähiseuduille. Postipakettina sipulit matkaavat myös muualle Suomeen.

Tilaa kukkasipulisi joko Ota yhteyttä -sivun viestikentän kautta tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen ollakseen@ollakseen.fi.
Kerro lajikkeen nimi, haluamasi sipulipakettien määrä, oma nimesi osoitteesi, puhelinnumerosi sekä haluatko maksaa MobilePaylla vai laskulla.

Kannattaa olla nopea, sillä monet lajikkeet saattavat loppua hyvinkin nopeasti! Pyrimme päivittämään sipulitilannetta sekä tänne, että Facebookiin ja Instagramiin.

Kukkasipulimyynti on käynnissä 19.9.–20.10.2021.

Yli 100 e:n tilaukset saavat 10 % alennuksen kokonaishinnasta (alennus koskee kaikkia muita paitsi istutuspaketteja).

Lataa sipulimyyntiesite (pdf) tästä, ja laita tilaukseen ensi kevään ihana kukinta!

 

Leikkokukkamyynti

Toimitamme kukkia kahdelle kukkakaupalle sekä kimppuja sesongin mukaan eri kauppoihin. Lisäksi keräämme ja sidomme tilalta noudettavia tilauskimppuja, jotka tarpeen tullen kulkeutuvat lähialueelle, sovitusti myös pääkaupunkiseudulle, Kotkaan tai Porvooseen.

Kimppua tilatessasi otathan huomioon, että kimpun kukat kerätään vähintään 1 vrk ennen kimpun sitomista ja toimitusta.

Kukkiamme voit ostaa tilausmyynnin lisäksi seuraavista paikoista:

  • Dream Flower, Loviisa (irtoleikot, kevätkimput).
  • Studio Frö, Töölö, Helsinki (irtoleikot).
  • Butiken i Stan, Porvoo (kimput).
  • Reko Loviisa (kimput, omenamehu, kranssit).

Sesonkitilaus

Sesonkitilaus on 4–5 viikon mittainen kertamaksuinen tapa varmistaa huolella valikoidut ja kauniisti sidotut, vasta hetki sitten maasta poimitut lähikukat pöydällesi joka viikko. Sesonkikimput toimitetaan joka viikko samaan aikaan etukäteen sovittuun noutopaikkaan joko paperiin käärittyinä tai suoraan astiaan aseteltuina. Mukana saat myös kimpun hoito-ohjeet.

Keväällä kimput sisältävät mm. tuoksuvia jalokivinarsisseja sekä erikoistulppaaneja, loppukesällä erilaisia niittykukkia ja yksivuotisia leikkokukkia sekä perennoja. Syksyllä ja talvella tilaukseen sisältyy kuivakukkia, kransseja ja sipulikukkia sekä puutarhan omenoista paikallisessa mehustamossa tehtyä pastöroitua omenamehua.

Jos olet kiinnostunut kuukauden pituisesta viikkokimpputilauksesta asuinalueellasi pääkaupunkiseudulla tai Loviisan tai Porvoon alueella, kerää vähintään 3 tilaajan joukko ja ota yhteyttä!

 

Syksyn sesonkitilaus

Syksyn sesonkitilaus sisältää neljä eri kokoista ja -tyylistä kimppua puutarhan kauneimmista kukista sekä lokakuussa toimitettavan kuivakukkakranssin ja kaksi litran pulloa pastöroitua omenamehua puutarhan omenoista.
Kimppujen kukat vaihtelevat herkistä kosmoksista, tuoksuherneistä ja astereista zinnioihin, auringonkukkiin ja näyttäviin daalioihin. Kimput mukailevat puutarhan niittymäistä tunnelmaa, ja niitä ryhdittävät ja elävöittävät mm. erilaiset villikasvit ja heinät.

Viimeisen sesonkitilauksen yhteydessä on mahdollista ostaa myös kukkasipuleita, joista sesonkitilaajat saavat -15% alennuksen. Kukkasipulit ovat leikkokäyttöön sopivia erikoistulppaaneja sekä monivuotisia darwin hybrid- ja triumph- tulppaaneita ja erikoisnarsisseja. Kukkasipulimyynti aukeaa syyskuussa.
Syksyn sesonkitilauksen hinta on 135 € (sis. alv). Tilaus on sitova.

Tee tilaus täällä! Kerro tilatessasi nimesi, puhelinnumerosi, toimituspaikkasi sekä maksatko mieluummin MobilePaylla vai haluatko laskun (jos haluat laskun, anna myös sähköpostiosoitteesi).

Sesonkitilaukset toimitetaan neljänä peräkkäisenä torstaina, sekä kuivakukkakranssit ja omenamehut lokakuun lopussa:

to 12.8.
to 19.8.
to 26.8.
to 2.9.
sekä to 21.10 (kuivakukkakranssi ja omenamehut).
 
HELSINGIN TOIMITUSPAIKAT
  • Laajasalo: Kauppakeskus Saaren edessä klo 17-17.15.
  • Hakaniemi: Sörnäisten rantatien ja Vetehisenkujan kulma klo 17.45–18.
  • Punavuori / Ullanlinna: Eiranranta klo 18.30–18.45.

PORVOON TOIMITUSPAIKAT

  • Butiken i Stan -kauppa Runo-hotellin yhteydessä, kimppujen nouto torstaisin klo 16 alkaen (kranssien ja omenamehujen toimitus sovitaan ja ilmoitetaan erikseen)

Sesonkitilauksia otetaan vastaan vain rajallinen määrä, varaa oma tilauksesi siis pian!

Häät ja muu juhla- ja tapahtumakukitus ja installaatiot

Teemme hää-, juhla- ja tapahtumakukituksia kimpuista ja vieheistä isompiin asetelmiin ja installaatioihin. Juhlakukkien tyyli on niittymäinen, usein leikittelevä ja vähän boheemi.

Suuremmat tilaukset kannattaa varata hyvissä ajoin, jo muutamaa kuukautta ennen juhlapäivää, jotta voimme varmistua kukkien riittävästä saatavuudesta ja siitä, että tilaus mahtuu aikatauluumme. Huomioithan, että voit toivoa kukituksen väriä ja tyyliä, mutta avomaakasvatuksen ja omalla tahdillaan kasvavien kukkien takia emme pysty lupaamaan varmaksi juuri tiettyjä lajikkeita, sillä lajikkeiden saatavuus ja kunto vaihtelee päivittäin säistä ja sadon vaiheista riippuen.

Tarjoamme myös DIY-kukkapaketteja sinulle, joka haluat asetella tai sitoa juhlasi kukat itse.

Kimput ja vieheet ovat noudettavissa tilaltamme juhlapäivänä tai päivää ennen juhlia, tai ne voidaan sovittaessa toimittaa suoraan juhlapaikalle. Suuremmat tilaukset installaatioineen ja asetelmineen rakennamme valmiiksi juhlapaikalla.

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi, niin rakennetaan juuri sinun tilaisuuteesi sopiva kukitus.

Kuivakukat

Syksyn saavuttua kuivakukat tarjoavat kauniin jatkon kesään. Myymme kuivakukkia sidottuina kimppuina ja kransseina. Kuivakukka on ekologinen ja kestävä vaihtoehto kaukaa ulkomailta Suomeen kuljetetuille tuoreille kukille. Hyvin säilytettyinä kuivakukat voivat kestää kauniina vuosia!

Kuivakukkakimput ja -kranssit kulkevat postin mukana kaikkialle Suomeen.

Omenamehu

Puutarhamme vanhat omenapuut tuottavat joka vuosi hyvän omenasadon, jonka mehustamme ja pastöroimme Isnäsissä Wildemansin mehustamossa. Mehu sisältää 100% puutarhamme omenaa.

Mehua tulee myyntiin pieni erä syksyisin ja talvisin kuivakukkien yhteydessä.

Workshopit

Järjestämme tilauksesta esim. polttariryhmille tai työpaikan hyvinvointipäivään kimppu-, asetelma- ja kranssiworkshopeja. Voimme myös rakentaa yhdessä installaation tai kaikille osallistujille omat pienet kuivakukkapilvet. Kysy lisää!